Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Distribuitorul preferat !

Membru Bizoo de 17 ani.
3.25
3 stars: Normal
12 pareri

Spray vopsea efect crom argintiu C150 400 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

347 lei Lei
Brand
Pintyplus
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Vopsea spray cu efect cromat Pintyplus cu scop decorativ. Potrivit pentru aplicarea pe metal, sticla, rachita, ceramica si majoritatea materialelor plastice.
Aplicatii: Vopsea cu uscare rapida pentru scopuri decorative. Potrivit pentru aplicarea pe metal, sticla, rachita, ceramica si majoritatea materialelor plastice. Evitati manipularea obiectelor pictate. Puteti obtine rezultate excelente daca sunt aplicate in interior: candelabre, vaze, rame de tablouri etc. Evitati manipularile obiectelor pictate.
Caracteristici tehnice: Acoperire 400ml = 2 m2
Timp de uscare 30 minute.
Revopsit in 1 ora.
Cum se aplica: Suprafata de vopsit trebuie sa fie curata, uscata si lipsita de orice contaminare.
Agitati energic recipientul timp de 1 minut dupa ce sunetul bilelor de amestecare. Pulverizati de la o distanta de 25/30 cm, aplicand straturi subtiri si rapide, mai intai pe orizontala si apoi pe verticala. Este indicat sa pulverizati doua straturi subtiri in loc de un strat gros pentru a obtine o acoperire uniforma si pentru a evita caderile vopselei. Odata ce operatiunea este incheiata, inversati recipientul si apasati duza pana cand iese doar gaz pentru a preveni infundarea duzei.
Odata terminat, nu trebuie frecat, lacuit sau tratat cu niciun agent de curatare sau solvent, deoarece isi va pierde luciul.
Nu utilizati pe dispozitive conectate la reteaua de alimentare si aplicati in zone ventilate.
Tips: Pe suprafetele vopsite, daca sunt lipite corespunzator, procedati cu o slefuire usoara pentru a facilita aderenta, iar daca adera prost, indepartati-l.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura