Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Distribuitorul preferat !

Membru Bizoo de 17 ani.
3.25
3 stars: Normal
12 pareri

Spray primer zinc 99% Z169 400 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Brand
Pintyplus
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Spray primer zinc 99% din gama Pintyplus in spray protejeaza impotriva coroziunii metalelor expuse la niveluri ridicate de umiditate. Adera electrochimic la suportul metalic evitand corodarea obiectului. Are rezistenta in timp excelenta, duritate ridicata si flexibilitate.
Aplicatii pentru Zinc Primer: Indicat special pentru protectia maxima a suprafetelor metalice impotriva coroziunii, cum ar fi: structuri metalice, garduri, imbinari de sudare, reparatii de piese galvanizate, echipament feroviar, cosuri de fum etc.
Caracteristici tehnice: Dimensiune 400ml
Acoperire 400ml = 1,4 m2
Timp de uscare in 1 ora.
Revopsire intr-o 1 ora.
Rezistenta la caldura 600 C.
Zinc pur 99%.
Aplicare: Curatati rugina si denivelarile, daca este cazul, cu o perie de sarma. Indepartati petele de grasime cu solvent. Suprafata care trebuie vopsita trebuie sa fie curata, uscata si fara substante contaminante.
Agitati recipientul puternic timp de 1 minut dupa ce sunetul bilelor se aude. Pulverizati de la o distanta de 25/30 cm, aplicand straturi subtiri si rapide, mai intai pe orizontala si apoi pe verticala. Este recomandabil sa pulverizati doua straturi subtiri in loc de un strat gros pentru a obtine o acoperire uniforma si a evita aglomerarile vopselei. Odata ce operatiunea este finalizata inversati cutia si impingeti duza pana cand nu iese decat gaz, pentru a preveni blocarea duzei.
Recomandari: Pe suprafetele vopsite, pentru o aplicare corecta procedati cu o slefuire usoara pentru a facilita aderenta . Pentru a facilita curatarea suprafetei de rezidurile de vopsea, va recomandam sa folositi Greenox Deacapant de Vopsea.
Pentru un finisaj colorat, revopsiti cu Pintyplus Basic sau Pintyplus Evolution.
Nu folositi pe dispozitivele conectate la reteaua electrica si aplicati in zone ventilate.
Dupa ce este gol, spray-ul trebuie depus in recipientul galben.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura