Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Distribuitorul preferat !

Membru Bizoo de 17 ani.
3.25
3 stars: Normal
12 pareri

Spray Primer otel inoxidabil, I150 400 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
Pintyplus
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Este un primer anticoroziv acrilic lucios, cu aspect similar cu otelul inoxidabil. Contine 316L pigmenti metalici din otel inoxidabil si asigura o putere foarte buna de acoperire. Uscare rapida. Ofera o rezistenta excelenta la zgarieturi si abraziune.
Aplicatii: Ideal pentru acoperirea sudurilor din otel inoxidabil, rezervoare de depozitare, structuri de otel, garduri etc.
Caracteristici tehnice: Dimensiune 520 / 400ml.
Acoperire = 2 m2.
Timp de uscare in 30 de minute.
Re-vopsire in 30 de minute.
Aplicare: Suprafata care trebuie vopsita trebuie sa fie curata, uscata si fara substante contaminante. Curatati rugina si stropii, daca este cazul, cu o perie de sarma. Indepartati petele de grasime cu solvent.
Agitati recipient puternic timp de 1 minut dupa ce sunetul bilelor se aude. Pulverizati de la o distanta de 25/30 cm, aplicand straturi subtiri si rapide, mai intai pe orizontala si apoi pe verticala. Este recomandabil sa pulverizati doua straturi subtiri in loc de un strat gros pentru a obtine o acoperire uniforma si a evita aglomerarile vopselei.
Odata ce operatiunea este finalizata inversati cutia si impingeti duza pana cand nu iese decat gaz, pentru a preveni blocarea duzei.
Nu folositi pe dispozitivele conectate la reteaua electrica si aplicati in zone ventilate.
Recomandari: Pentru a obtine o aderenta si o protectie perfecta, tratati suprafata cu spray-ul nostru de Grund feric Pintyplus sau cu Primerul nostru Pintyplus Universal.
Pentru o intensitate si luminozitate maxima, va recomandam sa aplicati inainte grund Pintyplus Universal in doua straturi subtiri si sa lasati sa se usuce inainte de a aplica vopseaua Pintyplus Evolution in culoarea aleasa.
Pe suprafetele deja vopsite, pentru o aderenta perfecta , procedati cu o slefuire usoara .
Daca vopseaua veche este deteriorata este bine sa o curatati inainte, va recomandam sa folositi decapantul de vopsea Greenox.
Testati inainte de utilizare pe un esantion sau o suprafata mica pentru pentru a preveni incompatibilitatile.
Incepeti si terminati pulverizarea in afara limitelor lucrarii.
Nu folositi pe dispozitivele conectate la reteaua electrica si aplicati in zone ventilate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura