Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Distribuitorul preferat !

Membru Bizoo de 17 ani.
3.25
3 stars: Normal
12 pareri

Spray adeziv permanent, Greenox 400 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2799 lei Lei
Brand
Pintyplus
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pintyplus Adeziv permanent spray Spray-ul adeziv permanent Pintyplus este o baza solventa cu cauciuc sintetic modificat si rasini. Recomandat special pentru bricolaj si industrie.
Aaplicatii: Lipirea permanenta cu performante maxime avand (mentinerea, pastrarea ?) aceleasi caracteristici ca un adeziv de contact normal. Permite lipirea intr-un mod rezistent, durabil si flexibil la toate tipurile de materiale: lemn, metal, plastic, spuma de cauciuc, piele, tesatura, ceramica etc.
Dimensiune 520 / 400ml.
Mod de aplicare: Inainte de a utiliza produsul, agitati cutia cu putere timp de un minut.
Aplicati un strat subtire de adeziv pe fiecare suprafata care trebuie imbinate. Asteptati pana se evapora solventul. In conditii normale de lucru, intervalul de timp de evaporare este cuprins intre 1 si 5 minute. Dupa ce a trecut acest timp, intervalul de lipire profunda a suprafetelor este de 2 ore. Timpul depinde de materialele utilizate, de conditiile de mediu si de cantitatea de adeziv aplicata.
Odata ce operatiunea este finalizata inversati cutia si impingeti duza pana cand nu iese decat gaz, pentru a preveni blocarea duzei.
Recomandari: Nu folositi pe dispozitivele conectate la reteaua electrica si aplicati in zone ventilate.
ATENTIE ! Extrem de inflamabil! Nu loviti, gauriti, ardeti tubul nici dupa utilizare! Pericol de explozie! Nu fumati in timp ce folositi acest spray! Pulverizati doar afara sau in spatii bine ventilate! Evitati sa inhalati!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura